Våra behandlare

 

Peter Svamo, leg. läkare

Peter Svamo är legitimerad läkare sedan år 2013. Han har tjänstgjort vid Universitetssjukhuset i Trondheim, Karolinska Universitetssjukhuset Solna och Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm. Sedan år 2016 har Peter arbetat med andra generationens IPL, Nd:YAG laser och fraktionerad laser. Peter är en av få läkare som arbetar heltid med laserbehandlingar. Han har bred kunskap om diagnoser som kan behandlas med laser, och lång erfarenhet. År 2016 startade Peter Laserkliniken Södermalm.

 

Ann Bisgaard, leg. sjuksköterska

Ann Bisgaard har arbetat inom vården sedan början av 90-talet. Hon har lång erfarenhet av patientkontakt. Det gör henne till expert när det kommer till bemötande och förståelse för andras situation. Hennes lugn, tålamod och positiva inställning gör henne till en mycket omtyckt sjuksköterska på kliniken. Anns intresse för hudvård återspeglas i stor kunskap om hälso- och hudvårdsprodukter.

 

Anna Norman, leg. tandläkare

Anna Norman är legitimerad tandläkare sedan år 2014. Anna driver sin egen tandläkarmottagning på Södermalm i Stockholm. Intresset för injektionsbehandlingar har växt fram under åren som tandläkare. I sitt arbete träffar hon många patienter med bruxism. En patientgrupp som hon tidigare endast kunde hjälpa med bettskena. Idag utför Anna även behandling mot djupa och finare rynkor.

 

Susanne, specialistsjuksköterska

Susanne är legitimerad sjuksköterska sedan år 2008 och specialist i anestesisjukvård sedan år 2009. De senaste sju åren har Susanne arbetat heltid med injektionsbehandlingar och bedövning som administreras i samband med dessa. Idag utför Susanne även IPL behandlingar mot hårborttagning, något som ligger henne varmt om hjärtat då hon själv lidit av hirsutism (innan effektiv behandling fanns).