Hoppa till innehåll

Våra behandlare

Catharina Asp

Leg. Sjuksköterska

Catharina Asp är leg. sjuksköterska sedan 2005. Catharina har en bred erfarenhet som sjuksköterska med ett stort intresse för medicinsk och estetisk hudvård. Hon hjälper patienter med sina problem genom behandling med laser och lätt kirurgi.

Anna Norman

Leg. Tandläkare

Anna Norman Svamo är legitimerad tandläkare sedan 2014 och har stor erfarenhet av allmäntandvården inom den privata sektorn. Anna har ett stort intresse för estetik och valde att fördjupa sig inom estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

Idag är hon verksam som injektionsbehandlare och tandläkare för att hon gillar kombinationen. Hennes breda kunskap och stora erfarenhet av att arbeta med ansiktets anatomi och proportioner gör att du som kund kan känna att du är i trygga händer.

Parcia Roydel

Leg. Sjuksköterska

Parcia Roydel är legitimerad sjuksköterska och har en bred erfarenhet inom injektionsbehandlingar i ansiktet. Parcias stora intresse för injektionsbehandlingar är anledningen till att hon idag jobbar med injektionsbehandlingar både i medicinskt- och estetiskt syfte.

Parcia jobbar med med botulinumtoxin för att behandla hyperhidros på kroppens alla områden, samt för att genomföra behandlingar i estetiska syften. Parcias långa erfarenhet med injektioner i ansiktet gör att du som klient alla kan känna dig i goda händer. Parcia sätter alltid Dig och Dina behov i fokus.

Dr. Peter Svamo

Leg. Läkare

Dr Peter Svamo är legitimerad läkare sedan 2012 och grundare av Stadskliniken. Han har jobbat med laserbehandling och injektionsbehandling i medicinsk och estetiskt syfte som läkare sedan 2016. Han har tidigare tjänstgjort vid Universitetssjukhuset i Trondheim, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm.